mandag den 8. februar 2010

En artikel om danmarks bedste bryllupsfotografer

Hvad vægter vi når vi bruger så store ord som : DANMARKS BEDSTE BRYLLUPSFOTOGRAFER??

- At være en super god bryllupsfotograf er en cocktail af rigtigt mange ting. Først og fremmest er bryllupsfotografering noget af det sværeste virkeligt at mestre, da så mange faktorer er i spil :

Der findes jo ligeså mange forskellige brudepar som der findes mennesker og derfor er ingen bryllupper helt ens. Især i disse år, er det personlige og moderne bryllup, krydret med lidt af det traditionelle blevet trenden. Man skal derfor som dygtig bryllupsfotograf, være indstillet på at arbejde forskelligt hver gang man er ude og fotografere et bryllup. Mange fotografer arbejder meget rutinepræget og siger mange gange de samme ting, og bruger ofte de samme opstillinger etc. Det mener vi er forkert. Hvis man anskuer alle bryllupper unikke og derfor møder op lige inspireret og kreative som et betalende brudepar, bør kunne forvente, så får man også nogle helt specielle og flotte bryllupsbilleder.

Vejret er også en af de faktorer der spiller ind ved bryllupsfotografering, og især i Danmark. Det er ikke kun evnen til at omstille sig som fotografer når det begynder at regne, men også når lyst skifter, når lokationen skifter etc.

Som bryllupsfotograf i Danmark er vi bevæget os meget mere over mod de amerikanske og engelske trends og laver mere halvdags fotograferinger og heldags fotograferinger. Det med at brudeparret møder op i et fotostudie og fotografen hagler 4 brudepar igennem på en time, er forbi. Idag vil brudeparret se en fotodokumentarisk bryllupsbilledeserie med dem selv som hovedpersoner :-)

Bryllupsbilleder ved en dygtig fotograf, bør derfor vise meget mere end blot engang portrætter. Den skal vise gæsterne på det store kongebillede, lokationen, maden, bordpynt, brudekjolen, vielsesringene, brudebuktten, ris kast, bryllupsportrætter, kongebilledet, borddekorationer, bryllupskagen, gommens tøj, bryllupstransporten fra kirken til feststedet, bryllupstalens intimitet og selvfølgelig selve bryllupsfesten og brudevalsen.

Bed om et møde med jeres fotograf. Det er vigtigt i ser en masse af fotografens værker og ser flere billedserier fra samme bryllup. Hvis fotografen er dygtig, har han sikkert en masse flotte billedserier liggende og viser dem gerne frem. Undersøg især på nettet (f.eks google.dk) om hvad andre synes om fotografen og fotografens billeder.

Som kommende brud og gom , er det JERES store dag, og JERES bryllupsbilleder. Dem bør i IKKE overlade til hvem som helst. Bryllupsfotografer er der nok af, men der er LANGT imellem de rigtigt gode.

Brug google og søg på "Bryllupsfotograf", så finder i sikkert en masse i vil kunne lide :-)

Husk : Fotograferingen er VIGTIG, det er jo jeres livs største dag. Vær derfor sikker på jeres valg af fotograf.

Se vielsesringe fra Odense her

God fornøjelse med jagten på JERES BRYLLUPSFOTOGRAF!

Godt Bryllup til jer :-) læs om en bryllupsfotograf i jylland

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bryllupsfotograf Jylland

Bryllupsfotografer

:: Bryllupsforum DK ::

Bryllupsfotograf Special Edition

Bryllup DK

Bryllupsplanlægning og bryllupsfotografering

Bryllupsfotograf - De professionelle fotografer

Bryllupsfotograf VoresStoreDag

Fotograf Århus C

Bryllupsfotograf Vores Store Ja

Bryllupsfotograf

Pretty Chic Blog - Inspiration til bryllup

Bryllupsfotograf - www.fotografens.dk

bryllupsfotograf’s blog

Reklamefotograf

Bryllupsfotograf

Faste læsere